Sökmotoroptimering Stockholm

Sokmotoroptimering.nu drivs av saturno.ab
Vi tar dig till toppen med exklusiva metoder
Kontakta oss - klicka här
Sökmotoroptimering stockholm

RSS-flöde

feed-image Feed Entries

Välkommen till bloggen

Här kan du följa vad som händer här och inom sökmotoroptimering i allmänhet. Följ utvecklingen och delta i diskussionerna så få sökmotorvänliga länkar. Läs nedan eller välj den kategori du är intresserad av till höger.
Skaffa 100 sökmotorvänliga länkar!
SEO Test Vi förespråkar inte längre aggressivt länkbygge utan snarare en webbnärvaro där man naturligt skapar länkar i till exempel kommentarer, foruminlägg, bloggposter och diskussioner under sitt eget namn. När du har en blogg med lite länkkraft kan du länka vidare till egna projekt. Vi kommer hädanefter bara att stläppa igenom kommentarer skrivna i eget namn och som länkar till en personlig hemsida! Detsamma gäller vårat eget länkbygge som kommer att synas i listan på 100 sätt att skaffa inlänkar som nu håller på att uppdateras!
 
Sokmotoroptimeting.nu fyller 5 år
Sokmotoroptimeting.nu fyllde 5 år den 23:e februari! Googles straff verkar ha släppt, men de senaste två åren har de flesta inlänkarna försvunnit av en och annan anledning. Klicka grafen för att se större bild.
 
Minimalistiskt verktyg för On Page SEO
SEO Test För oss som jobbar mycket med länkbygge är det ibland frustrerande med kunder vars webbplats inte uppfyller någon slags minimikrav för on page SEO. Det kan vara något så enkelt som att skriva ut sökfrasen i sid-titeln och i brödtexten. Innan eventuellt länkbygge kan ge önskad effekt så måste även Google kunna se att sidan handlar om just den sökfras man vill synas på. Ibland kan halva jobbet vara att få kunden att göra några små ändringar.

För att komma igång snabbare har vi därför skapat ett verktyg som automatiskt kontrollerar det allra mest nödvändiga på en sida: seotest.gratis.
 
Googles nya patent: Sökmotoroptimering ger temporära och oförutsägbara hopp i sökresultaten via Transition Ranking
Google Transition Rank I mitten av augusti (2012) beviljades Google ett patent kring så kallad Transition Rank. Sammanfattningsvis handlar det om att när en sida (eller länkar till en sida) ändras på ett sätt som gör att sidans position i sökresultaten ändras så sker denna förändring i sökresultatet via "transition ranking". Denna temporära ranking ger sidan en oberäknerlig position för att göra det svårare att lista ut vad som egentligen ger bra positioner.
Läs mer...
 
Googles Penguin Update
Google Penguin Update 20122:a Maj 2012 Under början av 2012 har Google introducerat en uppdatering av sin algoritm och detta har kostat den här sajten många placeringar i sökresultaten. Just nu pågår därför ett projekt för att uppdatera och städa upp sokmotoroptimering.nu. Åtgärderna kommer dokumenteras här allteftersom de utförs.
Läs mer...
 
Oops, 1:a april kostade oss förstaplatsen
Din avatar i sökresultatenFör ett tag sedan la jag till en kodsnutt som automatiskt aktiveras den 1:a april varje år. Den gör att hela sajten visar samma bild som har visats på domäner som har beslagtagits av Amerikanska myndigheter. Det här aprilskämtet kostade oss förstaplatsen på sökfrasen "sökmotoroptimering". Att det hela skulle kunna orsaka problem är uppenbart eftersom sidan fick fel titel och allt innehåll försvann under 24 timmar. Det intressanta är hur snabbt det gick.
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

sida 1 av 11

Copyright © 2010-2015 RWE Inc. SEO i Stockholm via Saturno.AB.