Sökmotoroptimering Stockholm

Sokmotoroptimering.nu drivs av saturno.ab
Vi tar dig till toppen med exklusiva metoder
Kontakta oss - klicka här
Sökmotoroptimering stockholm

RSS-flöde

feed-image Feed Entries
SEO-Nyheter
Googles nya patent: Sökmotoroptimering ger temporära och oförutsägbara hopp i sökresultaten via Transition Ranking
Google Transition Rank I mitten av augusti (2012) beviljades Google ett patent kring så kallad Transition Rank. Sammanfattningsvis handlar det om att när en sida (eller länkar till en sida) ändras på ett sätt som gör att sidans position i sökresultaten ändras så sker denna förändring i sökresultatet via "transition ranking". Denna temporära ranking ger sidan en oberäknerlig position för att göra det svårare att lista ut vad som egentligen ger bra positioner.
Läs mer...
 
Oops, 1:a april kostade oss förstaplatsen
Din avatar i sökresultatenFör ett tag sedan la jag till en kodsnutt som automatiskt aktiveras den 1:a april varje år. Den gör att hela sajten visar samma bild som har visats på domäner som har beslagtagits av Amerikanska myndigheter. Det här aprilskämtet kostade oss förstaplatsen på sökfrasen "sökmotoroptimering". Att det hela skulle kunna orsaka problem är uppenbart eftersom sidan fick fel titel och allt innehåll försvann under 24 timmar. Det intressanta är hur snabbt det gick.
Läs mer...
 
Visa Google att Dina blogginlägg är skrivna av Dig
Din avatar i sökresultatenNär någon googlar efter något som du har bloggat om så listas Din sida som en av många liknande i sökresultaten. För att få extra uppmärksamhet går det att få Google att visa en bild på Dig vid sidan av din länk. För att få detta att hända måste Du först skapa en Google Plus-profil och sedan Google att koppla samman profilen med de blogginlägg du skriver.
 
Webjuice Podcast
WebjuiceWebjuice är en podcast som handlar om SEO och affiliatemarknadsföring som görs av Albin och Nabil. Perfekt för dig som vill hålla sig uppdaterad.
Avsnitt 1:
Google+, PR-update & Loopia.
Avsnitt 2:
Yahoo!, DMOZ läggs ner.
Avsnitt 3:
SEO-tips med mera.
 
Sökmotoroptimering på Sveriges Radio
Google ranking 9:e februari 2011Programmet Verkligheten på P3 har just sänt en miniserie om sökmotoroptimering (och sökmotormarknadsföring). Programmet tar i första avsnittet upp en del av grunderna i vad det hela går ut på. Programmet fokuserar förståeligt på sökmotoroptimeringens baksida och man talar konsekvent om att lura Google. Man missar att nämna att en av de bästa metoderna för att synas på Google är just att erbjuda precis det som användarna söker efter. Lyssna i efterhand nedan!
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 Nästa > Sista >>

sida 1 av 4

Copyright © 2010-2015 RWE Inc. SEO i Stockholm via Saturno.AB.