Sökmotoroptimering Stockholm

Sokmotoroptimering.nu drivs av saturno.ab
Vi tar dig till toppen med exklusiva metoder
Kontakta oss - klicka här
Sökmotoroptimering stockholm

RSS-flöde

feed-image Feed Entries

Välkommen till bloggen

Här kan du följa vad som händer här och inom sökmotoroptimering i allmänhet. Följ utvecklingen och delta i diskussionerna så få sökmotorvänliga länkar. Läs nedan eller välj den kategori du är intresserad av till höger.
Webjuice Podcast
WebjuiceWebjuice är en podcast som handlar om SEO och affiliatemarknadsföring som görs av Albin och Nabil. Perfekt för dig som vill hålla sig uppdaterad.
Avsnitt 1:
Google+, PR-update & Loopia.
Avsnitt 2:
Yahoo!, DMOZ läggs ner.
Avsnitt 3:
SEO-tips med mera.
 
Sökmotoroptimering på Sveriges Radio
Google ranking 9:e februari 2011Programmet Verkligheten på P3 har just sänt en miniserie om sökmotoroptimering (och sökmotormarknadsföring). Programmet tar i första avsnittet upp en del av grunderna i vad det hela går ut på. Programmet fokuserar förståeligt på sökmotoroptimeringens baksida och man talar konsekvent om att lura Google. Man missar att nämna att en av de bästa metoderna för att synas på Google är just att erbjuda precis det som användarna söker efter. Lyssna i efterhand nedan!
Läs mer...
 
Vi tar Bitcoin
Bitcoin
Vi säljer nu tjänster inom sökmotoroptimering och tar betalt med Bitcoin. Bitcoin är en kryptovaluta som möjliggjör kostnadsfria transaktioner över hela världen och den passar därför perfekt som betalning för tjänster på nätet. Vi erbjuder SEO-tjänster till kraftigt rabbaterat pris vid betalning med Bitcoin.
Läs mer...
 
Google +1
Google +1
Nu kan alla lägga in Googles +1-knapp på sin sajt eller blogg genom att klistra in en enkel kodsnutt. Varje besökare med ett Google-konto kan sedan rösta +1 på sidan där knappen visas. Det har antytts från Googles sida att detta kan komma att påverka sökresultaten på ett liknande sätt som tweets påstås göra.

Exakt hur Google +1 kommer att påverka sökresultaten är oklart, men det kan i första hand komma att påverka dem som är inloggade med ett Google-konto. Faktumet att det är så pass enkelt att producera artificiella plustryckningar gör nog att det aldrig kommer att bli en avgörande faktor för sökresultaten. Kanske kan en aktiv "plussares" sökresultat påverkas av hur dennes liknande "plussare" har "plussat".
 
Intervjuer med mig
2011-05-24 23:53
Bättre sent än aldrig så vill jag tipsa om två intervjuer med mig, skrivna av Nicklas Larenholtzseobranschen.se och på Kim Ängalids blogg. Jag svarar på lite allt möjligt om mitt arbete och liv kring sökmotoroptimeing. Båda intervjuerna nämner min placering i sökresultaten på ordet sökmotoroptimering, vilket gjorde det lite extra roligt för mig att läsa dem så här i efterhand.
 
Signaturlänkar i forumet
2011-05-18 13:59
Regeln om att inte ha signaturlänkar innan man har gjort 10 poster i forumet har av naturliga skäl inte efterföljts särskilt bra. Men nu plockas länkarna automatiskt bort om man inta har skrivit tillräckligt antal poster. Notera att hemsidelänkar visas fortfarande med dofollow på varje forumpost man skriver men denna länk har ingen anchor text.
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

sida 2 av 11

Copyright © 2010-2015 RWE Inc. SEO i Stockholm via Saturno.AB.