Sökmotoroptimering Stockholm

Sokmotoroptimering.nu drivs av saturno.ab
Vi tar dig till toppen med exklusiva metoder
Kontakta oss - klicka här
Sökmotoroptimering stockholm

RSS-flöde

feed-image Feed Entries

Välkommen till bloggen

Här kan du följa vad som händer här och inom sökmotoroptimering i allmänhet. Följ utvecklingen och delta i diskussionerna så få sökmotorvänliga länkar. Läs nedan eller välj den kategori du är intresserad av till höger.
Google PageRank update 20:e jan 2011!
Efter 292 dagar sedan den senaste uppdateringen så var det äntligen dags.
Läs om PageRank och se historiken av uppdateringar. [Google PageRank update 20:e jan 2011!]
 
Rapportera AdWords-anonser
2011-01-20 20:16
En teknik som har satts i system för att kunna annonsera i AdWords även för saker som bryter mot deras regler går ut på att först skapa en annons som får ligga uppe som pekar till en harmlös sida. Efter ett tag byts sidan ut till en sida om t.ex gambling, och även annonser uppdateras till ngt som är så likt en populär gamblingfras som möjligt.

Om man har kämpat till sig en lukrativ plats i sökresultaten vill man såklart inte ha konkurrens av annonser som siktar in sig på exakt samma nyckelord. Så för att rapportera denna typ av missbruk kan man använda sig av http://adwords.google.com/support/aw/bin/request.py?hl=en&contact_type=feedback&rd=1
 
Tjäna pengar på internet
Tjäna pengar på internet
Det finns många sätt att tjäna pengar på internet med hjälp av sökmotoroptimering. Om du inte har en egen affärsverksamhet så är det annonser eller affiliatemarknadsföring som ger störst passiv inkomst. Det finns många sätt att genomföra detta, allt ifrån enkla Adsenseannonser som automatiskt gör reklam till relaterade produkter, till inbakade affiliatelänkar i recensioner av specifika saker. Man behöver även ha i åtanke vilken typ av produkter som betalar bra och som samtidigt attraherar en bred kundbas och konverterar bra. Här listas de bästa sätten att tjäna pengar på nätet.
Läs mer här. [Tjäna pengar på internet]
 
Gravatarbilder i kommentarer
2010-11-15 14:26
Kommentarer pryds numera av bild från Gravatar. En liten uppdatering av !joomlaComments bild för kommentatorer utan bild har också gjorts så att dessa numera använder den anonyma Disqus-bilden.
 
SEO-verktyg
SEO Verktyg
Lista på kraftfulla verktyg för sökmotoroptimering för den som vill uppnå konkreta resultat. Verktygen går alla att använda i gratis versioner, men de kraftfullaste är betaltjänster för mer seriösa satsningar. Det här är bara verktyg som jag själv har erfarenhet av så listan är långt ifrån komplett.
Se samlingen av SEO-verktyg här. [SEO-verktyg]
 
mozRank Update
2010-10-18 20:43
SeoMoz uppdaterade just värdena på sin mozRank och sokmotoroptimering.nu har nu 6.17, vilket är näst mest efter seodesign.se bland sidorna som ligger topp 10 på termen "sökmotoroptimering" på svenska Google. Man kan konstatera att länkstyrka inte är allt eftersom de två starkaste sidorna ligger på position 6 och 8. Det vore kul att få PageRank 6 nästa gång den uppdateras, även om det i sig inte påverkar något annat.
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

sida 4 av 11

Copyright © 2010-2015 RWE Inc. SEO i Stockholm via Saturno.AB.