Sökmotoroptimering Stockholm

Sokmotoroptimering.nu drivs av saturno.ab
Vi tar dig till toppen med exklusiva metoder
Kontakta oss - klicka här
Sökmotoroptimering stockholm

RSS-flöde

feed-image Feed Entries

Välkommen till bloggen

Här kan du följa vad som händer här och inom sökmotoroptimering i allmänhet. Följ utvecklingen och delta i diskussionerna så få sökmotorvänliga länkar. Läs nedan eller välj den kategori du är intresserad av till höger.
Gravatarbilder i kommentarer
2010-11-15 14:26
Kommentarer pryds numera av bild från Gravatar. En liten uppdatering av !joomlaComments bild för kommentatorer utan bild har också gjorts så att dessa numera använder den anonyma Disqus-bilden.
 
SEO-verktyg
SEO Verktyg
Lista på kraftfulla verktyg för sökmotoroptimering för den som vill uppnå konkreta resultat. Verktygen går alla att använda i gratis versioner, men de kraftfullaste är betaltjänster för mer seriösa satsningar. Det här är bara verktyg som jag själv har erfarenhet av så listan är långt ifrån komplett.
Se samlingen av SEO-verktyg här. [SEO-verktyg]
 
mozRank Update
2010-10-18 20:43
SeoMoz uppdaterade just värdena på sin mozRank och sokmotoroptimering.nu har nu 6.17, vilket är näst mest efter seodesign.se bland sidorna som ligger topp 10 på termen "sökmotoroptimering" på svenska Google. Man kan konstatera att länkstyrka inte är allt eftersom de två starkaste sidorna ligger på position 6 och 8. Det vore kul att få PageRank 6 nästa gång den uppdateras, även om det i sig inte påverkar något annat.
 
Mindre problem med den nya servern
2010-09-18 23:47
Jag har märkt att den nuvarande servern inte skickar e-post som skickas från php-script. Dessa sitter fortfarande fast i en kö och kommer inte att skickas förrän problemet är åtgärdat. I praktiken betyder detta i första hand att jag inte kommer att kunna se nya kommentarer direkt och inte får mails från kontaktformuläret.

Sen har jag också sett att !JoomlaComment har kommit i ny version som inte längre är gratis. !JoomlaComment har också börjat krångla så jag ska göra ett försök att uppgradera inom kort.
 
Flyttad till dedikerad server
2010-09-17 22:32
Det tar Loopia i snitt 1,3 sekunder att generera en sida i Joomla enligt Googles verktyg för webbplatsansvariga. Det är på tok för segt och gjorde inte bara sajten seg för besökare utan helt hopplös att hantera när man ska uppdatera eller göra mer än enstaka småändringar på sajten. Nu ska det bil intressant att se vilka andra positiva effekter det ger i form av ökad användarvänlighet och snabbare spindlande från Googles sida. Jag har också uppmärksammat att nyhetsmodulen gör framsidan lite segare än resten av sajten eftersom den hämtar poster i en feed. Jag ska integrera detta helt i Joomla så att nyheterna läggs som vanliga artiklar men tills vidare nöjer jag mig med att slå på caching på nyhetsmodulen.
 
Reparation av interna länkar
2010-09-13 20:16
Nu har två interna länkar som inte fungerade åtgärdats. Sh404SEF verkar ha problem med Kunena forum och öäö. Efter manuell rensning i databasen så fungerar det nu med sh404SEF's grundinställning vilket inte är så snyggt (/4-laenkbygge) men det fungerar.

Vidare så har jag plockat bort target="_blank" från modules/mod_feed/mod_feed.php för att de interna länkarna till SEO-nyheter inte ska öppna ett nytt fönster.
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

sida 4 av 11

Copyright © 2010-2015 RWE Inc. SEO i Stockholm via Saturno.AB.