Sökmotoroptimering Stockholm

Sokmotoroptimering.nu drivs av saturno.ab
Vi tar dig till toppen med exklusiva metoder
Kontakta oss - klicka här
Sökmotoroptimering stockholm

RSS-flöde

feed-image Feed Entries

Välkommen till bloggen

Här kan du följa vad som händer här och inom sökmotoroptimering i allmänhet. Följ utvecklingen och delta i diskussionerna så få sökmotorvänliga länkar. Läs nedan eller välj den kategori du är intresserad av till höger.
Mindre problem med den nya servern
2010-09-18 23:47
Jag har märkt att den nuvarande servern inte skickar e-post som skickas från php-script. Dessa sitter fortfarande fast i en kö och kommer inte att skickas förrän problemet är åtgärdat. I praktiken betyder detta i första hand att jag inte kommer att kunna se nya kommentarer direkt och inte får mails från kontaktformuläret.

Sen har jag också sett att !JoomlaComment har kommit i ny version som inte längre är gratis. !JoomlaComment har också börjat krångla så jag ska göra ett försök att uppgradera inom kort.
 
Flyttad till dedikerad server
2010-09-17 22:32
Det tar Loopia i snitt 1,3 sekunder att generera en sida i Joomla enligt Googles verktyg för webbplatsansvariga. Det är på tok för segt och gjorde inte bara sajten seg för besökare utan helt hopplös att hantera när man ska uppdatera eller göra mer än enstaka småändringar på sajten. Nu ska det bil intressant att se vilka andra positiva effekter det ger i form av ökad användarvänlighet och snabbare spindlande från Googles sida. Jag har också uppmärksammat att nyhetsmodulen gör framsidan lite segare än resten av sajten eftersom den hämtar poster i en feed. Jag ska integrera detta helt i Joomla så att nyheterna läggs som vanliga artiklar men tills vidare nöjer jag mig med att slå på caching på nyhetsmodulen.
 
Reparation av interna länkar
2010-09-13 20:16
Nu har två interna länkar som inte fungerade åtgärdats. Sh404SEF verkar ha problem med Kunena forum och öäö. Efter manuell rensning i databasen så fungerar det nu med sh404SEF's grundinställning vilket inte är så snyggt (/4-laenkbygge) men det fungerar.

Vidare så har jag plockat bort target="_blank" från modules/mod_feed/mod_feed.php för att de interna länkarna till SEO-nyheter inte ska öppna ett nytt fönster.
 
Sveriges snabbaste nyheter inom SEO
2010-09-11 22:45
UPPDATERING MAJ 2012: Denna funktion är nu borttagen i ett försök att öka på sidans generella kvalitet i Googles ögon.

Jag har just lagt upp en modul som automatiskt hämtar och översätter nyheter inom SEO från en mängd olika källor. De senaste listas i menyn på framsidan. Översättningen blir inte alltid den bästa men det är lätt att se vad som är intressant och vid behov sedan kolla upp detta närmare.
 
Googles synonymer
2010-07-16 15:40

Google påstår att 70% av sökningarna påverkas av synonymer. I den här sidans fall anses sökmotoroptimering och sökoptimering vara samma ord. den som söker på sökmotoroptimering får även sökoptimering listat i bold i sökresultaten. 

Senast uppdaterad 2010-07-16 15:48
Läs mer...
 
Smidigt koncept för att köpa SEO
2010-07-15 12:43

Jag vill poängtera att jag inte säljer SEO-tjänster, men om jag hade gjort det skulle jag använda ett liknande koncept som svenskseo.se nu har lanserat. De säljer sökordsoptimering direkt via en webbshop och tjänsten startar med en AdWordskampanj som både levererar besökare och ger värdefull information om vilka sökord som ger besökare. Baserat på detta skulle jag även bygga ett länkpaket för att kunna garantera resultat.

Om exemplet svenskseo ovan levererar resultat eller inte vet jag inte i skrivande stund men jag gillar konceptet med snabb och enkel köpaknapp och AdWordskampanj som snabbt ger besökare. Men jag skulle som sagt inkludera någon slags länkpaket.

Senast uppdaterad 2010-07-15 12:57
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

sida 5 av 11

Copyright © 2010-2015 RWE Inc. SEO i Stockholm via Saturno.AB.