Sökmotoroptimering Stockholm

Sokmotoroptimering.nu drivs av saturno.ab
Vi tar dig till toppen med exklusiva metoder
Kontakta oss - klicka här
Sökmotoroptimering stockholm

RSS-flöde

feed-image Feed Entries
Utvecklingslogg
Googles Penguin Update
Google Penguin Update 20122:a Maj 2012 Under början av 2012 har Google introducerat en uppdatering av sin algoritm och detta har kostat den här sajten många placeringar i sökresultaten. Just nu pågår därför ett projekt för att uppdatera och städa upp sokmotoroptimering.nu. Åtgärderna kommer dokumenteras här allteftersom de utförs.
Läs mer...
 
Signaturlänkar i forumet
2011-05-18 13:59
Regeln om att inte ha signaturlänkar innan man har gjort 10 poster i forumet har av naturliga skäl inte efterföljts särskilt bra. Men nu plockas länkarna automatiskt bort om man inta har skrivit tillräckligt antal poster. Notera att hemsidelänkar visas fortfarande med dofollow på varje forumpost man skriver men denna länk har ingen anchor text.
 
Gravatarbilder i kommentarer
2010-11-15 14:26
Kommentarer pryds numera av bild från Gravatar. En liten uppdatering av !joomlaComments bild för kommentatorer utan bild har också gjorts så att dessa numera använder den anonyma Disqus-bilden.
 
Mindre problem med den nya servern
2010-09-18 23:47
Jag har märkt att den nuvarande servern inte skickar e-post som skickas från php-script. Dessa sitter fortfarande fast i en kö och kommer inte att skickas förrän problemet är åtgärdat. I praktiken betyder detta i första hand att jag inte kommer att kunna se nya kommentarer direkt och inte får mails från kontaktformuläret.

Sen har jag också sett att !JoomlaComment har kommit i ny version som inte längre är gratis. !JoomlaComment har också börjat krångla så jag ska göra ett försök att uppgradera inom kort.
 
Flyttad till dedikerad server
2010-09-17 22:32
Det tar Loopia i snitt 1,3 sekunder att generera en sida i Joomla enligt Googles verktyg för webbplatsansvariga. Det är på tok för segt och gjorde inte bara sajten seg för besökare utan helt hopplös att hantera när man ska uppdatera eller göra mer än enstaka småändringar på sajten. Nu ska det bil intressant att se vilka andra positiva effekter det ger i form av ökad användarvänlighet och snabbare spindlande från Googles sida. Jag har också uppmärksammat att nyhetsmodulen gör framsidan lite segare än resten av sajten eftersom den hämtar poster i en feed. Jag ska integrera detta helt i Joomla så att nyheterna läggs som vanliga artiklar men tills vidare nöjer jag mig med att slå på caching på nyhetsmodulen.
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 Nästa > Sista >>

sida 1 av 5

Copyright © 2010-2015 RWE Inc. SEO i Stockholm via Saturno.AB.