Sökmotoroptimering Stockholm

Sokmotoroptimering.nu drivs av saturno.ab
Vi tar dig till toppen med exklusiva metoder
Kontakta oss - klicka här
Sökmotoroptimering stockholm

Om den här webbplatsen

Corporate Seal

Den här webbplatsen om Sökmotoroptimering drivs av företaget RWE, Inc. som grundades 2004. Huvudsaklig verksamhet var då handel inom dataspel men sedan 2010 är kärnverksamheten sökmotoroptimering och marknadsföring. Denna webbplats fungerar som en presentation där de arbetsmetoder som används inom sökmotoroptimering visas upp. Med andra ord en slags demonstration av vårt kunnande inom just sökmotoroptimering.

Företaget driver och utvecklar egna sajter helt internt och tar för närvarande inte på sig externa uppdrag. Därmed drivs den här webbplatsen utan vinstsyfte och är alltså inte en konkurrent till sökmotoroptimeringskonsulter och andra typer av marknadsföringsföretag.

Demoscene-inspirerad konstDen här sajten kan liknas vid de demos som datorintresserade tonåringar skapade främst under 90-talet men även på senare tid. På ett liknande sätt som skapandet av dessa demos användes både som tidsfördriv och som sätt att hävda sig används även den här sajten både som en plats att skriva om det jag är intresserad av och att visa upp det jag är bra på. Dessa demos skapades helt utan ekonomisk vinning och på liknande manér kommer även denna sajt att drivas helt ideellt.

Dock inser jag att att dessa demoskapare förr eller senare gick vidare och började omsätta sina kunskaper i pengar och det gör även jag. Den här webbplatsen kommer faktiskt att användas som företagets officiella sida och webbadressen kommer att stå på visitkorten. Företagets inkomster kommer dock från andra interna projekt så denna sajt kommer inte att användas för att fiska efter betalande kunder och därmed ej heller för att positionera sig bland konkurrerande sökmotoroptimerare. Tack vare detta hoppas jag slippa behöva ta mig själv på allför stort allvar och kunna förbli öppen angående mina metoder och objektiv i mina artiklar och bloggposter.

Angående så kallad etisk sökmotoroptimering så försöker jag uppnå långsiktiga resultat och använder sökmotoroptimeringstekniker som är anpassade utefter det. Därav baseras min sökmotoroptimering alltså i huvudsak på tekniker som kan anses vara relativt etiska eller någorlunda white hat. I praktiken handlar det om gråskalor av gray hat och detta är endast av pragmatiska skäl och inget annat. Jag experimenterar gärna med alla typer av tekniker för att uppnå bättre positioner i sökmotorerna. I ärlighetens namn är det faktiskt en lockande tanke att kunna hittagenvägar och sedan lyckas komma undan med att använda dem.

Demoscenen är en subkultur inom konsten där så kallade demos används för att visa upp skicklighet i programmering, estetik och musik. Dessa demos är exekverbara program som i realtid visar eller renderar grafik, oftast med musik, ljudeffekter, berättande sekvenser eller andra effektsökande tekniker, på samma sätt som många musikvideos försöker fånga uppmärksamheten.

 

Senast uppdaterad ( 2013-06-14 01:11 )
 

Copyright © 2010-2015 RWE Inc. SEO i Stockholm via Saturno.AB.