Sökmotoroptimering Stockholm

Sokmotoroptimering.nu drivs av saturno.ab
Vi tar dig till toppen med exklusiva metoder
Kontakta oss - klicka här
Sökmotoroptimering stockholm

Verktyg för sökmotoroptimering

Detta är en samlig av kraftfulla SEO verktyg som hjälper dig med sökmotoroptimering på olika sätt, kompletterad med korta förklaringar på varför det kan vara bra att göra just det som verktyget hjälper dig att göra. Detta är ingen komplett lista utan bara SEO-verktyg som jag själv använder.

Verktyg för sökmotoroptimering

Grundläggande SEO verktyg (gratis)

Google Keyword Tool

Googles verktyg som visar sökvolymer på olika nyckelord och även förslag på relaterade sökord. Kom ihåg att ställa in det land du är intresserad av. Se till att använda dig av exakta träffar för att få någorlunda sanningsenliga siffror. Google AdWords Keyword Tool External »

Googles verktyg för webblatsansvariga

Google Webmaster Tools på engelska. Googles verktyg som låter dig se hur Google uppfattar din sajt. Du får statistik på hur din site visas i sökresultaten (även om resultatet inte har klickats!), ifall Google har problem med indexeringen, hur ofta de spindlar din sajt, hur snabbt de kan ladda dina sidor och mycket mer. Du kan även ställa in vilket land som din domän har som främsta målgrupp och se vilka termer som förekommer mest på hela din sajt.

Google Webmaster Tools »

Google Analytics

Google Analytics är en mycket kraftfull och helt gratis tjänst som lagrar statistik på besökare till din sajt. Du kan se exakt hur besökarna hittar din sajt, vilka länder de kommer ifrån och mycket mer. Tillåter i stort sett obegränsat antal domäner och kan kopplas ihop med ditt Adwordskonto (Googles annonseringssystem).

Google Analytics »

WayBack Machine

Se historiken hos en domän, inklusive hur den har sett ut tidigare. Värdefullt när du överväger att köpa en domän eller kolla upp gamla domäner innan snapback.
WayBack Machine »

On Page-verktyg

Låter dig se hur relevant din sida är mot en specifik sökterm. Ger dig sedan råd på hur du kan bättra på relevansen.

On Page SEO analysverktyg »

Avancerade verktyg (betal & gratisversioner)

SENuke

SENuke är det överlägset kraftfullaste SEO-verktyget jag har testat och det hjälper dig att skapa gratisbloggar, sociala bokmärken och artiklar på hundratals sajter. Programmet hjälper dig under hela processen, skapar nya emails och konton åt dig, varierar artiklar och löser till och med captchas helt automatiskt.

Ladda hem SENuke och testa gratis »

Open Site Explorer

Ett SEO verktyg som låter dig se eller jämföra länkar till en domän. Använder sig av SeoMoz egna index och kan således även ge information om hur stark och värdefull varje enskild länk är. Gratisversionen ger dig all den viktigaste datan, inklusive din konkurrents 20 bästa länkar. Prenumeranter får ävan många andra verktyg.

Open Site Explorer »

Rank Tracker

Kontrollerar din ranking på alla stora sökmotorer med obegränsat antal domäner och nyckelord och sparar sedan detta kontinuerligt i en databas. Rapporterar alla resultat i skalbara kurvor. Perfekt för dig som har månad domäner, kunder och/eller nyckelord. Ingår i SEO PowerSuite.

Till Rank Tracker »

SEO PowerSuite

Är ett komplett paket för att administrera länkbyten, sökresultat, rapporter, konkurrens och din egen webbplats kodstruktur. Innehåller LinkAssistant, SEO Spyglass, RankTracker och Website Auditor.

Mer information »

MozBar SEO Toolbar

Ett plugin till Firefox eller Chrome som låter dig se matnyttig information om de sidor du surfar på, som till exempel dess länkstyrka, antal inlänkar och mer. Du kan även få information listad om varje enskilt resultat direkt i sökmotorresultaten och surfa in på en sita som en spindel och därmed se det som t.ex. Google får se när de besöker en sajt.

SEO Toolbar »

Getclicky

För dig som vill ha mer precis data om dina besökare. Du kan till exempel se hur dina besökare har surfat runt på din sajt och datan uppdateras i realtid.

Gå till Getclicky »

Majestic SEO

Ett kraftfullt SEO verktyg som låter dig jämföra domäner och se dess länktillväxt över tid. Ett bra sätt för att se hur mycket länkar du behöver för att bli konkurrenskraftig.

Majestic SEO »

LinkAssistant

LinkAssistant är ett verktyg som låter dig administrera länkbyten via en mjukvara som genererar en länkbytessida eller länkkatalog. Hjälper dig att hitta länkpartners och skickar ut e-post till dessa åt dig. Ingår i SEO PowerSuite.

Mer information »

Senast uppdaterad ( 2010-12-30 00:30 )
 

Copyright © 2010-2015 RWE Inc. SEO i Stockholm via Saturno.AB.